Productie met
geavanceerde technologie

Met de focus op energie-efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit.

Onze premium melkproducten

Zuivelproducten vormen het belangrijkste onderdeel van ons assortiment. Daarom verwerken wij alleen premium kwaliteit melk van erkende, gecertificeerde en duurzame Europese veehouderij. Onze grondstoffen zijn afkomstig van bedrijven met ruime, schone stallen, voldoende weidetijd en constante medische controle van de koeien. Daarbij ligt de focus ook op de traceerbaarheid van alle grondstoffen en korte transportroutes om de absolute versheid van onze grondstoffen te garanderen. De productie vindt plaats met geavanceerde technologie die voldoet aan onze eisen op het gebied van energie-efficiëntie, duurzaamheid en kwaliteit. Door voortdurende investeringen in onze productiefaciliteiten trachten we de ecologische en economische aspecten te combineren. 

Ons doel is om onze klanten een product te bieden waarvan ze kunnen genieten zonder een schuldgevoel. Kwaliteit hoog in het vaandel houden met het besef voor onze verantwoordelijkheid voor de natuur.  

“United Turkish Brands is een onderneming gericht op consistentie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom distribueren we alleen A-merken.”

Kurtulus Yokolma

Directeur

We werken samen met prachtige merken!

Fulya
Trotse marktleider in boterhamworst, verkrijgbaar in heel Europa.
Torku
De opkomende marktleider in koekjes en zoetwaren.
YAYLA
Dé yoghurt in de blauwe emmer. Al ruim 35 jaar de favoriet.
Milay
Hoogwaardige kwaliteit voor een scherp prijsje.